First ~
Index
Reglement
Opret dig
Opret hest
Bestillingsbog

~ You ~
Medlemmer
Beskeder
Konkurrencer
Points
Månedens
Idéer

~ Area ~
Området
Strejfer
Opret flok

~ The Horse ~
Følelser
Kærlighed
Avl
Afkom
Styrke
Kampe
Døde

~ Chatten ~
Chatfarver
Chat
Onlinebog

Opret flok

Visse heste vælger at selv oprette en flok, hvor de så vil være ledere. Er man leder af en flok har man et ansvar som er at man skal beskytte sine medlemmer. Det er vigtigt at have medlemmer i flokken, for hvis man ikke har det vil flokken blive slettet.

Krav

For at oprette en flok skal man ikke have et specielt antal styrke, men det vil være smart at være stærk, da man skal kunne beskytte sin flok, og så man kan beholde sin flok og vinde en kamp hvis man bliver udfordret om flokkens lederskab. Både hingste og hopper kan oprette en flok, og dermed blive flokkens leder, og lederens mage eller en udvalgt vil så være Alfa, altså flokkens næstøverste. Det eneste krav der er for at kunne oprette en flok er at der skal være mindst 5 andre heste som er villige til at være i flokken, man kan dog også tvinge nogen til at være med i ens flok. Så hvis man har 5 heste som er med i flokken kan man oprette en flok.

Skema

Flokkens Navn: Flokken skal have et navn, det skal ikke være alt for langt, tænk dig godt om, så flokken får et godt navn.
Leder: Navnet på den som opretter flokken, og derfor også er leder.
Alfa: Alfaen er som sagt, enten lederens mage eller den næstøverste i rang, der behøver ikke være en Alfa, men det er godt hvis man er to om at beskytte flokken, og at lederen har en rådgiver.
Arving: Arvingen er den som overtager flokken, hvis nu lederen skulle dø. Det kan godt være et føl som er arving, men skulle lederen dø imens arvingen stadig er føl vil den næstøverste overtage flokken indtil arvingen bliver voksen.
Info: Dette skal være en god beskrivelse af flokken, hvor den holder til, hvordan den bliver styret og hvordan livet i flokken vil være, her skal der også indgå regler hvis flokken har nogle.
Medlemmer og Rang: De heste som vil være med i flokken, og hvilken rang de har. Rangen bestemmes af lederen til at starte med, men medlemmerne kan kæmpe mod hinanden om at stige i rang.