First ~
Index
Reglement
Opret dig
Opret hest
Bestillingsbog

~ You ~
Medlemmer
Beskeder
Konkurrencer
Points
Månedens
Idéer

~ Area ~
Området
Strejfer
Opret flok

~ The Horse ~
Følelser
Kærlighed
Avl
Afkom
Styrke
Kampe
Døde

~ Chatten ~
Chatfarver
Chat
Onlinebog

Reglement

Reglerne skal læses og forståes, er der nogle spørgsmål så kontakt venligst webberne, på chatten eller i bestillingsbogen.

Basic

For at blive medlem på siden skal man være over 12, eller kunne stave ordentligt. Hvis man ikke forstår RPG konceptet skal man kontakte en af webberne inden man melder sig ind, så man kan forstå det og bagefter tage stilling til om man vil være medlem her på siden. Vi har en regel som vi gerne vil lægge meget vægt på; alle skal behandles ordentligt, og alle må være med, det kan man sige er de to gyldne regler her på Xenia. Hvis der opstår nogle problemer vil vi gerne have at man kontakter enten Ida eller Jozz så problemerne kan blive løst. Man skal huske at intet mellem hestene skal tages personligt, vi har jo den her side for at alle skal kunne hygge sig, og ikke fordi man skal være sure på hinanden. Man må styre så mange heste man vil, vi ser dog gerne at man bruger og er aktiv med dem alle, da det er unødvændigt at man har en masse heste man ikke bruger. Man skal styre mindst en hest, og gør man ikke det vil man blive slettet som medlem, men man kan dog godt melde sig ind igen, medmindre man er blevet smidt ud fordi man ikke har fulgt reglerne. Har man ingen heste tilbage(Fordi de er blevet slettet, eller er døde) så bliver man slettet som medlem. Man kan sættes på pause hvis man er på ferie, men vi vil gerne have fra hvilken dato du tager afsted, og hvornår du kommer hjem, men skriv også gerne lige i bestillingsbogen når du er kommet hjem. Man skal være online mindst en gang hver uge, har man ikke været online i en uge falder alle ens hestes styrke med 10, og når ens hestes styrke rammer 0 dør de. Når man lige er blevet medlem, ser vi gerne at man er på mindst hveranden dag i starten, så man kan komme ind i fællesskabet.

Create

Når du opretter dig som medlem her på siden skal du være sikker på at du gider, men også gerne komme med et åbent sind og en positiv indstilling. Det er ikke så svært at melde sig ind, alt man gør er at kopire skemaet for det under 'Opret dig' og udfylder det, man må ikke lyve med sin alder, men navnet, skal være det navn man bruger i chatten. Alle felterne skal udfyldes, og det vigtigste er 'kontakt', vi skal have en mail eller en hjemmeside vi kan nå dig på, det må ikke være chatten. Hvis man gerne vil have at den er privat, kan vi godt skrive privat, men vi skal have en mail eller hjemmeside eller noget andet, men vi kan lade være med at vise den på siden. Man skal oprette en hest med det samme. Når man opretter en hest gør man det samme som opret dig, man går ind på siden Opret hest, kopierer skemaet, udfylder det og sender det i bestillingsbogen. Når man opretter en hest ser vi gerne at man bruger lidt tid på den, og skriver mere end 100 ord på både personlighed og fortid. Billedet af hesten, må der IKKE være copyright på, og man må ikke bare fjerne det, og der skal helst ikke være for mange menneskelige ting med, en grime er helt okay, men ikke sadel trense og rytter.

Competitions

Der holdes ikke altid konkurrencer her på siden, men nogle gange vil der komme en konkurrence, hvor man for det meste vil kunne vinde styrke, men der kan også være andre premier. Har man en idé til en konkurrence, så skriver man bare til os og for det meste vil jeres idéer blive brugt. Der er dog en slags konkurrence som altid vil findes, det er siden Point. Hjælper man til på siden, eller altid er venlig eller frisk på at skrive, så vil vi give dig points. Hvis et af medlemmerne har gjordt noget godt, så kan de andre medlemmer også skrive til os om det, det behøver ikke være noget stort det kan fx. være; Hun er altid rigtig venlig, og vil altid gerne skrive, så derfor synes jeg hun skal få nogle points. Så medlemmerne kan hjælpe hinanden med at få points, det skal dog gøres fair. I slutningen af hver måned, bliver det medlem med flest points månedens medlem, og får derfor et bestemt antal styrke til alle sine heste.

Strength

Hver hver gang man skriver med en af sine heste skal man skrive dens navn i onlinebogen, så får hesten 1 styrkepoint for hver gang man er aktiv med den, så hvis Popcorn skriver med 3 andre heste får Popcorn 3 styrkepoint. På den måde får de medlemmer der er aktive og engagerede mere styrke end dem der måske ikke er så aktive(hvilket vi selfølgelig håber at ingen er). For at have skrevet med sin hest skal man skrive mindst 5 beskeder med den. Husk at skriv hvilken hest det er den har snakket med. Er en hest ikke blevet skrevet med i en uge taber den 10 styrkepoint. Alle heste starter med + 15 i styrke, undtagen føl som starter med + 5. 

Troop and Roam

Alle heste starter som strejfere. Vil man ind i en flok skal man snakke med floklederen om det, eller hvis man ønsker, kan man oprette en egen flok. For at kunne oprette en egen flok skal man have mindst 5 heste som vil være med i flokken, man kan også tvinge en ind i sin flok, men gør man det, skal man udfordre den til en kamp om det i kampbogen. Man kan også kæmpe sig til en flok, hvis det er det man ønsker, men det skal også gøres i kampbogen. Når man bliver leder af en flok får man helt frie tøjler til hvordan denne flok skal formes og være, man bestemmer selv hvordan arvingen skal vælges(Arvingen kan dog ikke være et føl, hvis man har valgt en arving og arvingen er føl, vil den næstøverste i rang overtage flokken hvis lederen døde, indtil arvingen bliver voksen), hvordan rangen skal se ud og hvordan flokkens 'profil' skal se ud. Skal man ind i en flok, skal lederes opsøges i chatten, og han skal acceptere at man kommer ind i flokken. Hvis man går ud af en flok, skal man - ligesom når man går ind i en flok - snakke med lederen i chatten. Strejfere, er dem der ikke tilhører en flok, og de udsættes for flere farer end dem i flok da de ikke har nogen til at beskytte sig.

Matches

Man kan kæmpe om alt muligt, dog indenfor realistiske rammer. Kæmpes der om Liv&Død skal grunden accepteres af webinderne. Man udfordrer i kampbogen, afslår man en kamp får man -2 i styrke, men den anden vinder heller ikke noget. Man skriver 19 indlæg, hvor indlæg nr 20 er en vurdering af kampen, hvem som har vundet og hvor meget styrke de to parter får. Den som vinder behøver ikke nødvændigvis være den som får flest styrkepoint. Powerplay er forbudt, og gør man det taber man automatisk.

Breed

Hopper kan kun bedækkes når de er i brunst, men det er ikke altid sikkert at hoppen kommer ifol. En hoppe er i fol i ca 10 dage, og under de 10 dage skal hoppen være forsigtig, for hun kan tabe føllet hvis hun udfører for krævende fysiske handlinger. Et føl har brug for sin mor de første 10 dage, og må derfor kun chattes med når moderen også er online. Et føl er føl i en måned, efter en måned bliver den voksen, skal have voksenbillede og personlighed + fortid. Når hoppen er i fol skal hoppen og hingstens styrer finde en som vil styre føllet, de kan evt spørge webberne om hjælp hvis det er svært. Har man ikke fundet en styrer inden hoppen skal fole bliver føllet dødsfødt.

Death

Vi har ikke alder her på siden, da vi synes det er ærgeligt at en hest man holder af skal dø af alderdom hvis man ikke ønsker det, men hvis man har en hest som man ikke vil have mere kan man kontakte os, og så kan den dø af alderdom. Det er tilladt at dræbe en anden hest, men vi ser gerne at man tager hensyn til om hestens styrer vil have at hesten dør, det er jo ærgeligt hvis man har en hest man holder af, og så bliver den bare dræbt. Melder man ud, eller at en hests styrke rammer 0, så dør hesten.