First ~
Index
Reglement
Opret dig
Opret hest
Bestillingsbog

~ You ~
Medlemmer
Beskeder
Konkurrencer
Points
Månedens
Idéer

~ Area ~
Området
Strejfer
Opret flok

~ The Horse ~
Følelser
Kærlighed
Avl
Afkom
Styrke
Kampe
Døde

~ Chatten ~
Chatfarver
Chat
Onlinebog

Følelser

Man skal bestille følelser for alle heste som ens hest møder, eller kender, uanset om det bare var et kort møde eller om de kender hinanden. Man skal gerne bestille følelsen lige efter man har mødt hesten, så man ikke glemmer det. Når man bestiller følelser skal man først skrive et procent tal mellem 0% og 100% hvor godt man synes om hesten, hvor 0% er hader, 50% er neutral og 100% er elsker. Det skal så være efterfulgt af en lille sætning hvor man beskriver hvad man føler for hesten. 

Frost

Fra Amaranth:
50% - Du har en speciel talemåde, men du virker dog helt ok, nysgerrig uden at være påtrængende. Dog kender jeg endnu ikke dit navn...

Fra Confianza:
50% - Du virke en smule macho, og drømmene, men ellers nede på jorden og fair. Flere møder vil være krævet for at få et bedre indtryk af din person.

Fra Cahaya:
45% - "De grå fremmede" undskyld men bor du i virkeligheden eller i dit eget tågeland, ingen siger den slags længe. Jeg kan ikke huske halvdelen af hvad jeg har lært når jeg snakker med dig. Din tiltale er forvirrene og jeg føler mig en smule utilpas.

Fra Upendo:
56 % - Jeg elsker din talemåde og deres blanke pels. Dog er jeg lidt nervøs? Har bare ikke grund. Vil gerne møde dem igen.

Amaranth

Fra Frost:
50 % - De er en meget yndig fremmed, De ensomme. Jeg vil ej sige jeg kender dig, da de er en sjæl der skjuler, om dette vil komme mig til gode eller ej vil tiden bringe. Du yndige, lad vores veje træffes igen, og lad mig kan skabe mig et billede af deres sind, og ikke blot mindet af deres Grålige krop.

Fra Confianza:
55% - du virker skarp og klog, til at snakke med, og behagelig at være sammen med dig. Ser frem til at møde dig igen.

Wonderfull Angel/Fallen Angel

Fra Confianza:
55% - Du virker munter og venlig. Dit humør synes højt og positivt, dog søger du ikke øjnkontakt, hvilket undre mig lidt, ligesom det faktum at du kalder dig selv "vi" endnu et møde kunne klar lægge nogle af grundende hertil, og jeg håber det møde er i fremtiden.

Fra Cahaya:
50% - Vi? Du virker lidt speciel, men eller en helt igennem normal hoppe.

Fra Rafe:
50 % - Du er ligesom en engel for mig, jeg har aldrig set dig i virkeligheden, kun mærket at du var i nærheden - sådan en ånd og en fornemmelse der følger med. Har kun været i selskab med dig i den mørke nat, hvor jeg ikke har set dig tydeligt. Jeg har fået et godt indtryk af dig, det væsen du er invendigt. Men dog tvivler jeg ikke på at du er ligeså praktfuld udenpå som indeni.

Eywa

Fra Confianza:
55% - Positivt overrasket over hvor jordnær og venlig deres sind er. Ser frem til endnu et møde.

Fra Rafe:
50 % - Vores møde var meget kort, dog fik jeg et meget godt indtryk af dig. Du virker umiddelbart som en blid og ren hoppe, næsten guddommelig i mine øjne - nok fordi jeg ikke kender dig endnu, så er det let at have en forestilling. Vil gerne ofre lidt tid og komme at lære dig bedre at kende.

Cahaya

Fra Frost:
50 % - Du grå, de forbløffede mig, og deres minde har sat store præg i mit sind, og mine tanker. Lad mig se din sjæl, min nysgerrighed for hvad mon dettee fremmede, og ej ydmyge sind skjuler stiger for hver en tanke jeg skænker din grålige krop. Deres ord har stadig vaklet mig, deres handlinger var absolut uforudsete, men, mit sind vil ej hvile før de har blottet deres sjæl.

Fra Wonderfull Angel/Fallen Angel:
45% - Du har ikke rigtigt nogle hæmninger, dette viser kun dine øjne tydeligere end resten af dig. Dog virker du også svævende... Skal nok have et længere møde med dig hvis vi skal danne os en ordenlig mening.

Confianza

Fra Amaranth:
55% - Du har forventninger til dette sted i forhold til mig. Du søger dette guld intenst, hvad med at lade sølvet komme ind engang i mellem?

Fra Wonderfull Angel/Fallen Angel:
35% - Hvor lader du os ikke være? Du forstår det ikke alligevel. Så hvorfor prøver du?

Fra Eywa:
65% - De er en meget unik hingst, og jeg havde ej troet at jeg ville træffe en hingst som dem dette sted. De taler med en smuk stemme jeg nyder at lytte til, og deres ord er fornuftige. Jeg havde ej troet at de ville gøre så godt indtryk på mig, da jeg ved første øjenkast ej vidste at de ville overraske med deres personlighed. Dog vil jeg ej sige jeg kender dem, da jeg blot nåede at få et førstehåndsindtryk, men jeg ser frem imod at træffe dem igen, og at kunne se mere end blot ydersiden af deres personlighed. Vil deres inside mon give ligeså positivt indtryk på mig? Og mon vores korte bekendtskab vil udvikle sig? Det ved kun skæbnen.

Fra Frost:
50 % - Jeg ser dem ej som min konkurrence, og jeg ønsker ej at gøre dette i fremtiden. Dog, er de af et fremmed sind, og ej ved jeg hvad de kan skjule for mig.

Fra Upendo:
50 % - Du virker helt okay. Du morer mig faktisk på den gode måde og jeg vil gerne møde dig igen.

Fra Tuxedomoon:
65 % - Con, du er den eneste jeg kender på denne eng. Jeg hygger mig i dit selskab, du får mig til at føle mig godt tilpas og velkommen, du er både venlig og godsindet, uden at være påtrængende på nogen som helst måde. Håber vi kommer til at tilbringe mange hyggelige øjeblikke fremme.

Upendo

Fra Confianza:
50% - Du får mig til at grine hvilket er en dejlig ting, men du virker en anelse indelukket og nervøs. Vi burde se hinanden igen.

Fra Frost:
50 % - De yndige, nervøs er de, og i mine øjne ønsker de ej at have mig nær, men dog er deres selvskab ej forgæves og jeg har nydt de korte stunde vi har tilbragt i hinandens selvskab, MyLady. Ej ved jeg dog, om jeg skal holde afstand eller om skæbnen ønsker vores veje atter krydses.

Fra Rafe:
53 % - Du forvirrer mig en smule, jeg ved ikke helt hvor jeg har dig henne. Nogle gange er du smilende som en sol, pludselig bliver du mere tavs og nervøs. Du er en smule genert til tider, men det er da bare sødt. Ville ønske jeg var bedre til at aflæse og forstå dig, forhåbentligt vil jeg i fremtiden være fremragende.

Miedo

Ingen.

Rafe

Fra Wonderfull Angel/Fallen Angel:
50 % - Du har intil nu kun været set i mørke, det giver sanserne andre chancer end når øjne bruges. Du er en venlig hingst og vi nyder at være i dit selskab.

Tuxedomoon

Ingen.